• 22-01-2019
    7.a skole-hjem samtaler · 7A
    Hanne Staal Bagge den 18-01-2019
    Kære forældre
    Vi vil bede jer forsat være opmærksomme på videoen med drabene begået i Marokko i december.
    Som I sikkert også hører i nyhederne, florerer videoen forsat blandt skoleelever forskellige steder på Sjælland.
    Vi vil igen opfodre jer til at tale med jeres børn, hvis de skulle have set eller hørt om videoen, og tage hånd om de reaktioner det må forventes at have, når et barn ser noget så grusomt og umenneskeligt.

Hvis I skønner og fornemmer, at det er nødvendigt at tale med jeres børn om dette, vil vi  samtidig opfordre jer til at tale med dem omkring god adfærd på Internettet, samt det problematiske i at besidde og videresende en sådan video.

Og så vil vi bede jer om at orientere os som skole, såfremt I konstaterer, at videoen også deles mellem vores elever, så vi som skole kan følge yderligere op og tage hånd om situationen.

Venlige hilsner
    Ledelsen på Arenaskolen